Een vliegende start in 2020!

Wil jij ook een vliegende start met jouw team in 2020? Vraag dan nu het ultieme cadeau voor jouw team aan; De Happy People Scan!

De Happy People Scan is een organisatie tevredenheid scan ingevuld door eigen medewerkers gebaseerd op acht organisatiethema’s.

Er zijn genoeg beoordelingsinstrumenten om medewerkers te beoordelen, maar geen die beoordeelt hoe zaken zijn geregeld binnen jouw team in de beleving van de medewerker. De happy People Scan geeft jou dit inzicht!

De uitkomsten van de basisscan worden verwerkt in een adviesrapport, waarin drie zaken worden belicht.

  1. 1. De score van alle teamleden op de vragen. Hier wordt duidelijk op welke thema’s het meeste geluk wordt ervaren, en waar het verbeterpotentieel zit.
  2. 2. De spreiding per vraag. Hiermee wordt zichtbaar of er verschillen zijn per thema binnen het team. Als er weinig eenduidigheid is over een bepaalde vraag is het goed om dit bespreekbaar te maken binnen het team.
  1. 3. Aanbevelingen voor mogelijke verbeteringen voor het betreffende team.

Wil je weten wat de Happy People Scan voor jouw team kan betekenen? Stuur mij een mail  dan maken we een afspraak waarin ik het rapport in zijn totaliteit met je doorneem en samen bekijk wat het voor jouw team kan betekenen.

De maand december is kadootjes maand, daar doe ik graag aan mee! Als je in december 2019 de Happy People Scan aanvraagt voor 2020, ontvang je een korting van € 150,-. Let op alleen geldig als de scan uiterlijk 31 december 2019 is aangevraagd!

Dus wacht niet langer en gun jouw team èn jezelf een vliegende start in 2020!

Fijne feestmaand en ik hoop van jou te horen!

Nathalie Eillebrecht

nathalie@oerkrachtadvies.nl

06-21221948