Persoonlijk Leiderschap

aanmelden of vragen training

Je kiest voor de training Persoonlijk Leiderschap omdat je:

 • bewustwording en inzicht wilt krijgen in je eigen gedrag;
 • meer zelfvertrouwen wilt krijgen en minder onzekerheid wilt voelen;
 • wilt groeien als mens;
 • meer inzicht wilt krijgen in je eigen krachten en uitdagingen;
 • eigen gedragspatronen wilt (h)erkennen;
 • inzicht wilt krijgen in je eigen belemmerende overtuigingen;
 • bewuster in het leven wilt staan en daardoor meer kunt genieten
 • binnenkort mensen gaat aansturen en voordat je anderen kunt aansturen moet je eerst leiderschap over je eigen leven nemen

 

Eén van mijn favoriete motto’s is: “Doe de dingen waar je goed in bent!” Dat maakt het leven een stuk leuker en makkelijker. Het zorgt er dus voor dat je lekker in je vel zit! Maar waar ben je precies goed in, waar liggen jouw krachten en ook: wat houdt je tegen om dat te doen waar je goed in bent? Werk aan jouw eigen ontwikkeling tijdens de training persoonlijk leiderschap. Niet alleen door je eigen onderzoek, maar ook door te leren van andere deelnemers omdat de training in groepsverband is. Je groeit als persoon en ontwikkelt je tot de persoon die jij wilt zijn; hoe mooi is dat!

Aangezien deze training volledig wordt afgestemd op de wensen van de groep, kunnen de onderwerpen verschillen per training.  Onderwerpen die in ieder geval aan bod komen tijdens de training zijn:

 • Kernkwadranten
 • Eigen Waarden
 • Zelfreflectie
 • Belemmerende overtuigingen
 • Feedback geven en ontvangen

 

Werkwijze

Voorafgaand aan de training

Tijdens het telefonisch intakegesprek kun je al jouw vragen stellen over de inhoud van de training en jouw persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens de training

Het trainingsprogramma wisselt theoretische inzichten af met praktijkgerichte opdrachten. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. Een belangrijke rode draad van de training is zelfreflectie. Geen trucjes leren maar datgene leren wat jij nodig hebt om jezelf beter te leren kennen en daardoor te ontwikkelen.

De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 personen. Hiermee creëren wij een veilige leeromgeving waarin je waardevol met elkaar kunt sparren over de inhoud van de training én over jouw persoonlijke situatie. Kortom met en van elkaar leren.

Naast de opleidingsdagen zoals vermeld, dien je rekening te houden met extra studiebelasting. Deze bestaat over het algemeen uit huiswerkopdrachten en/of reflectieopdrachten ter voorbereiding op de volgende module.

Na de training

Tijdens en tot 2 weken na afloop van de training kun je per mail een beroep doen op persoonlijke coaching van jouw trainer met betrekking tot vragen of situaties waar jij in de praktijk tegenaan loopt. Tevens is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij een intervisiegroep.

 

Locatie & Data

Deze training wordt op een locatie in Breda verzorgd.

Het adres van de locatie volgt na aanmelden in de bevestigingsmail.

De data voor deze 5 daagse training worden in overleg bepaald. Zodra er minimaal 6 geïnteresseerden zijn, zullen de data bepaald worden door middel van datumprikker.

De tijden van de trainingsdagen zijn van 09.30 uur tot 17.00 uur.

 

Kosten

De prijs van deze 5 daagse training bedraagt € 1.995,- exclusief BTW

Toelichting

Dit bedrag is inclusief: intake, trainingsmaterialen, dagarrangement, lunch, een Oerkracht Advies certificaat na afloop en de persoonlijke coaching tijdens en tot twee weken na de training.

 

Aanmelden

Mocht je interesse hebben, stuur een mail naar nathalie@oerkrachtadvies.nl en ik zet je twee weken geheel vrijblijvend op de deelnemerslijst. Bellen mag natuurlijk ook 06-21221948.