Wie ben ik

Mijn naam is Nathalie Eillebrecht. Het ontwikkelen van mensen en groepen hebben mij altijd gefascineerd en dat is de reden dat ik mij steeds meer hierin ben gaan verdiepen en uiteindelijk ook mijn werk ervan heb gemaakt.

Ik heb in verschillende (midden)management functies mijn werkervaring in verschillende branches (allen commerciële dienstverlening) opgedaan. De laatste jaren bij Sodexo heb ik gewerkt op de afdeling Opleidingen, waar de basis is gelegd voor mijn kennis op dit gebied. In september 2009, na het afronden van mijn post- HBO opleiding Coachen, ben ik Oerkracht Advies gestart.

Ik ben mateloos geïnteresseerd  in waarom mensen reageren zoals ze reageren, kijk met een waardevrije blik naar situaties, ben gek op resultaat en als ik dit kan bereiken met een gezonde dosis enthousiasme en humor ben ik helemaal blij.

De motto’s ‘doe vooral waar je goed in bent’ en ‘ieder mens heeft altijd een keuze’ zijn motto’s die volledig bij mij passen en mensen die met mij gewerkt hebben zullen deze ook bij mij herkennen en onderschrijven.

Naast Oerkracht Advies ben ik getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik vind het heerlijk om met mijn gezin mooie reizen te maken en nieuwe dingen te ontdekken. Daarnaast ben ik ook regelmatig actief op de hockeyvelden als coach en/of trainer. Op de voetbalvelden ben ik ‘gewoon’ een enthousiaste supporter/voetbalmoeder langs de lijn.

Mocht je nog meer te weten willen komen, laten we dan een afspraak plannen, elkaar leren kennen en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen, leuk!