Ervaringen

Lizette Brands-Mutsaers – Senior P&O Adviseur Pondres

Nathalie is een fijne en doortastende coach. We hebben samengewerkt op het gebied van teamontwikkeling en trainingen. Naast het coachen op kwaliteiten heeft Nathalie oog voor het individu en de dynamiek tussen mensen. Daarbij is zij in staat sessies te organiseren die aansluiten op diverse lagen in een organisatie, een veilige omgeving te creëren en op een duidelijke manier te spiegelen, altijd met respect.

Roberto Fa – COO at Hitprofit

Nathalie is een zeer prettig persoon om mee te praten. Ze kan heel snel vanuit het gesprek schakelen naar praktische tips of suggesties en praat makkelijk vanuit ervaring. Heeft mij daardoor geholpen in het verder ontwikkelen van mezelf. Zowel zakelijk als privé profijt van.

Menno Janson –  Product Owner at Allsecur autoverzekeringen

Nathalie, heeft mij en mijn collega’s diverse malen begeleidt in workshops gericht op beinvloedingsstijlen, feedback geven en presentatietechnieken. Ik spreek namens deze groep wanneer ik zeg dat wij dit als heel waardevol hebben ervaren. Niet alleen Nathalie’s ervaring en inhoudelijke kennis waren evident. Bovenal is haar persoonlijkheid van enorme waarde gebleken, er ontstaat een atmosfeer waarin een ieder zichzelf openstelt op basis van vertrouwen en communicatie van mens tot mens.

Ernst van Isselmuden – Manager Test services at Allianz Nederland

Wanneer ik terug denk aan Nathalie dan komen de woorden professioneel, flexibel en eerlijk naar boven. Nathalie is in staat om zich groepsdynamiek eigen te maken en hierop in te spelen, waarbij respect en integriteit hoog in het vaandel staan zonder dat dit ten koste gaat van de effectiviteit. Zelfs een sceptische groep professionals krijgt ze in en korte tijd aan het werk 🙂 Daarnaast is Nathalie gewoon een mooi mens en leuk om te leren kennen en mee te werken.

Ellen Möller – Manager Theatre at Pathé Theatres B.V. 

Ongelooflijk knap hoe Nathalie groepsprocessen kan begeleiden. Op een zeer deskundige, prettige en natuurlijke manier weet ze te raken en mensen te confronteren met de verantwoordelijkheid die ze zelf hebben in de keuzes die ze maken.

Nog meer aanbevelingen zijn te lezen op mijn LinkedIn profiel