Happy People Scan blog

Is duurzame inzetbaarheid in jouw organisatie ook een belangrijk thema?

Vraag dan voor de medewerkers een Happy People Scan aan!

De Happy People Scan is een organisatie tevredenheid scan ingevuld door eigen medewerkers gebaseerd op acht organisatiethema’s. Oftewel een spiegel voor de organisatie binnen jouw team!

Er zijn genoeg beoordelingsinstrumenten om medewerkers te beoordelen, maar geen die beoordeelt hoe zaken zijn geregeld binnen jouw team in de beleving van de medewerker. De happy People Scan geeft jou dit inzicht.

Na afname van de Happy People Scan ontvangen de leidinggevende en alle medewerkers van  het team binnen twee weken een kort en bondig rapport waarin te lezen is hoe het ervoor staat met de happiness binnen het team per thema (zie hieronder de algemene grafiek)

Nieuwsgierig? Stuur mij een mail dat je interesse hebt en dan maken we een vrijblijvende afspraak waarin ik het rapport in zijn totaliteit met je doorneem. Kun je niet wachten? Check dan alvast www.happypeoplescan.nl .

Aangezien in de maand december de kadootjes over en weer vliegen doe ik daar graag aan mee: als je in december 2019 de Happy People Scan aanvraagt voor 2020 ontvang je een korting van € 150,-. Let op alleen geldig als de scan in dit jaar nog is aangevraagd!

Dus wacht niet langer en gun dit jouw team èn jezelf!