Teamcoaching

Door middel van teamcoaching leert de groep een gezamenlijk doel te bepalen waarmee het team eigenaarschap neemt voor hun eigen resultaat. Hiervoor is het van belang dat voorafgaand dit traject een team in staat is om hun leerwens te bepalen. Sommige teams zijn in staat om dit zelf te doen, sommige teams help ik bij dit onderdeel. Het is echter wel van belang dat het team met of zonder hulp weet wat hun leerwens is en wat zij als team ermee kunnen winnen.

Ze gaan aan de slag met het herkennen van effectief en ineffectief gedrag. Welk gedrag laten wij als team zien en is effectief en welk gedrag is ineffectief? Ook gaan ze aan de slag met het ontwikkelen van effectief gedrag wat leidt tot het gewenste resultaat. Tenslotte kijken we nog of er patronen aanwezig zijn die niets bijdragen aan het gewenste resultaat. Ik focus me daarbij als teamcoach niet alleen op wat het team wel of niet doet, maar ook op het hoe en waarom.

Een teamcoaching traject sluit ik altijd af met een teamactieplan. Dit is een plan dat het team zelf opstelt (eigenaarschap nemen), die de transfer van theorie naar praktijk verzorgd.

Duur traject en kosten
De duur van het traject en de kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek verzamel ik de benodigde informatie en bepalen wij gezamenlijk wat het team nodig heeft. Binnen paar dagen ontvang jij een scherpe offerte voor het gewenste traject.